ceturtdiena, 2012. gada 19. janvāris

atkal maize!

Jautāsi kā garšo maize no miežu/kviešu miltiem un ar kaltētiem burkāniem, sinepju un kaņepju sēkliņām? man atbilde viennozīmīgi ir - DIEVĪGA! nu tik ņammīga, ka ātri jācep jauna :) bet jā.. milti? miltus šodien iepirku Grauda Spēks veikaliņā. izvēlies, uz vietas samals un iedos vēl pasmaržot tikko tieši Tev samaltos miltus :) super! un tagad domāju - eh.. pa maz miltu paņēmu.. bet būs iemesls garai pastaigai atkal :)


nu ko? cep maizi! nekas nelīdzinās svaigi ceptai maizes smaržai mājās :)

ak jā.. blakus graudu veikalam ir BB Factory.. tur var iegādāt visu ko, lai sameistarotu kādu skrubi un domātu, ka varbūt jāmēģina vēl kas pagatavot :)

2 komentāri:

  1. Iedvesmojoši! Sen maize nav cepta! Tu izmanto ieraugu vai raugu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es veel neesmu tikusi liidz ieraugam... bet plaanos ir meegjinaat. pagaidaam ar sauso raugu..
      un shodien tapa maize ar olu un rupjajiem kvieshu miltiem klaat. taada pufiiga un njamiiga :)

      Dzēst